• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Підсумки роботи шкільного табору відпочинку

Підсумки роботи шкільного табору відпочинку

2017-06-16

/Files/images/tabr_2017/20170616_103620.jpg

Здорові діти – здорова нація, це переконливе втілення у життя вимог сьогодення, яке виконує весь педагогічний колектив Воскресенського НВК.

З цією метою організований оздоровчий табір «Сонечко» на базі навчального закладу.

Реальна підготовка до початку роботи в таборі підтверджує високу результативність морально-етичного, естетичного,розвиваючого,пізнавального і фізичного розвитку дітей.

У 2017році у таборі перебувало25 дітей, які відповідно віку, здібностей, фізичного розвитку,профілю,були розділені у 5 загонах.

Особливу увагу приділено категорійним дітям під час організації табору. Обов’язково у таборі перебували і були залучені діти – сироти, позбавлені батьківського піклування, діти учасників АТО,обдаровані,відмінники, переможці олімпіад та конкурсів.

З першого дня роботи табору учні активно влилися у цікаві, захоплюючі майстер – класи, конкурси, екскурсії, презентації, розвиваючі комп’ютерні ігри, спортивні змагання, диспути вікторини.

У роботі табору брали участь вихователі,соціальний педагог, практичний психолог, учителі іноземної мови.

У школі вміло поєднують навчання з вихованням і оздоровчим процесами. З 5 загонів – 2 загони юних філологів англійської мови, де учні в ігровій формі поліпшували знання з іноземної мови, розвивали усне мовлення, проводячи дискусії, діалоги, виконуючи ролі з улюблених казок. Цікаво проходили обговорення переглянутих мультиків англійською мовою,читання казки іноземною мовою, діти співали пісні, робили вітальні листівки англійською мовою.

Юні громадяни взяли участь у дискусії «Я президент» до21 річниці прийняття Конституції України, у конкурсі малюнків «Державні символи України»,де дітлахи переконливо виразили свою позицію: «Ми любимо свою Україну – неньку і віримо у її майбутнє».

Учні виявили свої неабиякі здібності і вміння підчас майстер – класів: ліплення з пластиліну «Мій улюблений казковий герой»,фотоконкурсі «Найкращий куточок мого села», арт-терапії «Карта моїх бажань» (робота з пряжею, ниткою), юних дизайнерів – виготовлення композицій з бантиків, екскурсії до майстерні «Добра глина», конкурсі аплікацій «Подаруй мені посмішку».

Юні любителі книги, поети - початківці , творці красивого слова залюбки брали участь у розвиваючих заходах, які манили у світ прекрасного: ігровому уроці «Що я люблю читати», конкурсі есе «Рідне село Воскресенка», конкурсі віршів «Майбутній поет», літературній світлиці «Казки різних народів»,читання гуморесок поетів рідного краю О.Чеха та О.Ковтуна «Близнюки сміються», фантастичних мініатюр «Якби я був чарівником (феєю)».

Виховання самодисципліни, протистояння всім поганим звичкам: агресії,злості, жорстокості – були організовані дієві заходи. З метою профілактики проявів жорстокості в соціумі проведено заняття соціальним педагогом «Вернісаж казкових героїв або казко терапія для дітей», перегляд фільму і обговорення його «Я вмію відповідати за свої вчинки».

Життя людини - найдорожчий скарб, тому велику увагу приділено у роботі табору заходам для збереження життя і здоров’я дитини. Проведена бесіда «Дотримання правил дорожнього руху», заняття про поводження на дорозі «Ти – пішохід» допоможуть учням під час літніх канікул зберегти своє життя і ближнього, організоване заняття з медичною сестрою, зметою набуття практичних навичок при опіках, переломах, вивихах, кровотечах, сонячному ударі.

Виявити свої творчі здібності діти могли під час конкурсів малюнків на асфальті «Емблема команди», малюнків «Моє село», «Мій табір «Сонечко», пісенного конкурсу « Я люблю ці пісні», танцю «У ритмі танцю», «Караоке на майдані».

Разом з розвагами учні фізично загартовувались під час спортивних ігор, змагань, брали участь у суспільно-кирисній роботі (доглядали за квітами,поливали деревця), брали участь у акції «Подаруємо книжці друге життя».

Які б заходи не проводилися, але дітей завжди притягували запахи смачних, корисних і поживних страв зі шкільної їдальні. Відпочивши, потрудившись, взявши участь у цікавих заходах, учні смакували улюбленими стравами.

Для забезпечення ефективної, безпечної і цілеспрямованої роботи дитячого оздоровчого табору «Сонечко» Воскресенського НВК велику роботу провели громада с.Воскресенка, дирекція НВК, весь педагогічний коллектив, техпрацівники і кухарі. Діти та батьки щиро вдячні за змістовний відпочинок, увагу дорослих, які турбуються за майбутнє держави – дітей.

Кiлькiсть переглядiв: 309

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930